Kehittyneempää levyteknologiaa

Sony DADC:n Service Partnerina voimme tarjota asiakkaillemme edistyksellisimmät tuotteet mitä mediamonistamisen ja -jakelun saralla markkinoilta löytyy. Blu-ray-levyt alkavat olla kuluttajien arkipäivää kotiteattereiden ja teräväpiirtolaitteiden ollessa nykyään olohuoneiden peruskalustoa. Sony DADC on edelläkävijä myös useiden muiden uusien digitaalisten palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä.

Esimerkiksi Sony DADC:n Digital Content Services –palvelu mahdollistaa asiakkaalle hyvin helpon ja joustavan tavan digitalisoida, hallinnoida ja jaella sisältöjään. Tyypillisesti tällaisia sisältöjä voivat olla vaikkapa musiikkikappaleet tai -albumit, äänikirjat, oppimateriaalit tai videotiedostot – sisältäen luonnollisesti paitsi perinteisen levyllä olevan sisällön, myös kannet, vihkoset, tekstitiedostot, mitä sitten tuotteen mukana halutaankaan digitaalisessa muodossa olevan saatavissa.

Suoramainonnassa, tuotepromootioissa ja esimerkiksi rekisteröintien keräämisessä menestyksellä käytetty eBridge on puolestaan tuote joka luo ”sillan” perinteisen fyysisen median ja internetin välille.

Mikäli haluat lisätietoja näistä, ota yhteyttä niin autamme mielellämme!

Sony DADC:n Service Partner   Sony DADC:n Service Partner
Sony DADC käyttää Service Partner -kumppaneita maissa, joissa sillä ei ole omaa organisaatiota...
Lue lisää »
 
Vinyylituotannoissa on eroja  

Vinyylituotannoissa on eroja                Kansainvälisen yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme myös huippulaatuiset vinyyliprässäykset. 
Lue lisää »

 
Ensimmäistä kertaa levyn teossa?   Ensimmäistä kertaa levyn teossa? Tarvitsetko levyjä 20 kpl vai 20.000 kpl? Helpoimmalla pääset, kun soitat meille.
Lue lisää »