Vinyylituotannoissa on eroja

Thunder & Lightning palvelee myös vinyylien tuotannossa. Sony DADC:n virallisena Service Partnerina pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen modernin ja huippulaadukkaan vinyylien prässäämisen. Tuotannot onnistuvat luonnollisesti kaikissa yleisissä tuumakooissa, sekä asiakastarpeen mukaan myös värillisinä (tai kuvallisina) vinyyleinä. Jokaisesta tuotannosta tehtävät testiprässit varmistavat, että toimituksemme vastaa asiakkaamme toiveita 100% eikä negatiivisia yllätyksiä laadun suhteen tule. 

Master Cut voidaan toteuttaa preferenssin mukaan joko DMM tai DSM –menetelmillä. Asiantuntevat ääniteknikkomme auttavat valitsemaan musiikkityyppiä parhaiten tukevan - ja optimaalisen äänenlaadun takaavan - menetelmän. Käytössämme 12” vinyyleissä ovat aina musiikkiharrastajien arvostamat 180 gramman Audiophile-laatuiset kestävät ja tyylikkäät levyt. Lukuisat pakkausvaihtoehdot sekä extraherkut kuten bundle-pack ratkaisut mukaan liitettävillä CD-levyillä tai latauskupongeilla kruunaavat kokonaisuuden. Sony DADC:n turvallisen Digital Media Manager-järjestelmän kautta voimme lisäksi varmistaa huolettomat lataamismahdollisuudet.

Laatua arvostetaan - ja ostetaan

Digitaalisen musiikinkuuntelun yleistyessä musiikin suurkuluttajat ovat palanneet juurilleen vinyylisoitinten äärelle. Niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin suuremmista julkaisuista odotetaankin kuluttajien toimesta myös vinyylijulkaisua. Nämä aktiiviharrastajat arvostavat erityisesti vinyylilevyjen laatua sekä näyttävää ja harkittua ulkoasua. Vinyyli on oiva väline musiikin mielipidevaikuttajien tavoittamiseen, mutta tehdäkseen vaikutuksen vinyylilevyn täytyy olla niin visuaalisesti kuin tallenteen äänenlaadultaankin vakuuttava.

Myyntiluvut osoittavat vinyylin suosion olevan selkeässä kasvussa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Musiikin harrastajat kokevat vinyylin käsikosketeltavan orgaanisuuden tuovan lisäarvoa, jota digitaalinen tallenne ei yksinkertaisesti pysty tarjoamaan. Osa vinyylin arvokkuutta muodostuu sen visuaalisesta ulkoasusta, johon panostetaankin enenemissä määrin.

Miksi valita Thunder&Lightning?

Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parasta palvelua - meille luottamussuhde on ensiarvoisen tärkeä. Toimintatapamme varmistaa, että pystymme tarjoamaan parasta laatua, turvallisesti ja helposti. Testiprässit takaavat, että vinyylituotteemme vastaa aina asiakkaan toiveita.

Kotimaisen kumppanin kanssa toimiessa asiakkaamme maksavat vasta toimitetusta tilauksesta. Sony DADC yhteistyömme ansiosta voimme tarjota aidosti kilpailukykyisen hinnan, joka ei eroa muun Euroopan tarjonnasta. Vinyylien masteroinneissa toimimme yhteistyössä johtavien masterointistudioitten kanssa, joka takaa parhaan asiantuntemuksen vinyylien erikoisvaatimusten kuten esimerkiksi dynamiikan osalta.

 

Sony DADC:n Service Partner   Sony DADC:n Service Partner
Sony DADC käyttää Service Partner -kumppaneita maissa, joissa sillä ei ole omaa organisaatiota...
Lue lisää »
 
Vinyylituotannoissa on eroja  

Vinyylituotannoissa on eroja                Kansainvälisen yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme myös huippulaatuiset vinyyliprässäykset. 
Lue lisää »

 
Ensimmäistä kertaa levyn teossa?   Ensimmäistä kertaa levyn teossa? Tarvitsetko levyjä 20 kpl vai 20.000 kpl? Helpoimmalla pääset, kun soitat meille.
Lue lisää »