Thunder & Lightning Trading Oy

Thunder & Lightning Trading Oy on nuori ja innovatiivinen palveluyritys joka on perustettu vuonna 2009. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta omaamme media-alalta yli kymmenen vuoden kokemuksen. Toimimme maailmanlaajuisen markkinajohtajan Sony DADC:n virallisena Service Partnerina Suomessa.

Tarjoamme palveluitamme perinteiselle media-monistusalalle, eli toimijoille joilla on hallinnassaan mediasisältöjä joita he haluavat jaella tai varastoida, joko fyysisesti tai digitaalisesti. Tällaisia toimijoita ovat esimerkiksi elokuvalevittäjät, levy-yhtiöt, kirjakustantajat, pelikehittäjät ja –jakelijat. Tarjoamiamme palveluita tarvitsevat säännöllisesti myös mainostoimistot, teleoperaattorit sekä IT-, opetus-, koulutus- ja tiedotusalojen toimijat. Palvelemme luonnollisesti mielellämme myös yksityishenkilöitä, studioita tai bändejä mediamonistuksiin ja medianhallintaan liittyvissä asioissa.

Hyödyntäen Sony DADC:n omaa osaamista ja erittäin vahvaa yhteistyökumppanien verkostoa tarjoamme palveluitamme myös laajemmin vähittäiskaupan tarpeisiin. Luonnollisena osana toimintaamme ovat olleet erilaiset mediatuotteita tukevat materiaalit, kuten myyntitelineet ja erikoisemmat pakkausratkaisut sekä niiden varastointi ja jakelu. Sony DADC on yritysostoin ja yhteistyösopimuksin vahvistanut osaamistaan näillä aloilla ja tänä päivänä palvelutarjontaamme kuuluu muun muassa Pohjoismaiden johtava myymäläkonseptien ja POS-materiaalien suunnittelupalvelu sekä Pohjoismaat kattava tehokas jakeluverkosto.

Sony DADC:n Service Partner   Sony DADC:n Service Partner
Sony DADC käyttää Service Partner -kumppaneita maissa, joissa sillä ei ole omaa organisaatiota...
Lue lisää »
 
Vinyylituotannoissa on eroja  

Vinyylituotannoissa on eroja                Kansainvälisen yhteistyöverkostomme avulla tarjoamme myös huippulaatuiset vinyyliprässäykset. 
Lue lisää »

 
Ensimmäistä kertaa levyn teossa?   Ensimmäistä kertaa levyn teossa? Tarvitsetko levyjä 20 kpl vai 20.000 kpl? Helpoimmalla pääset, kun soitat meille.
Lue lisää »